Schamanska Behandlingar

Jag jobbar intuitivt, känner in din energi, jobbar med chakrorna, tittar hur själen mår, hur din energi ser ut och kopplingen till kroppen, chakrorna och själen där det ska vara balans. Jag använder trumman, mungiga och andra schaman verktyg i behandlingen. Genom trumman får jag kontakt med min ancestor och med denandliga världen som är med mig och guidar under behandlingen.

Teorin kring den mongolska schaman traditionen är att vi har tre kroppar, en synlig och två osynliga tanken och själen där allt ska vara i balans. Genom att balansera chakrorna och energierna läker vi vår fysiska kropp. Den mongolska schaman traditionen förklarar universums fem världar, den synliga och fyra osynliga, dödsriket, spirit har en värld, vatten och berg har var sitt universum. Jag tittar på om det finns obalanser i de fem världarna när jag gör behandling och balanserar dem.

Kommentarer inaktiverade.