Om Mongolisk Naturkraft

Om mig och min bakgrund

Jag kommer från Mongoliet och har bott i Sverige sedan 2003.

Jag växte upp i nomadliv på landet nära naturen. Jag har en naturlig koppling sedan jag var barn till att utöva schamanism och en naturlig koppling till naturen. Jag fick olika tecken som barn från andevärlden som sa att jag ska vara schaman vilka jag sedan som vuxen .lärde mig att förstå och kunna tolka.

Jag mediterar regelbundet sen 2015, ibland använder jag min mungiga och ibland utifrån vad jag får till mig från andevärlden.

Utbildning

I Mongoliet utbildade jag mig som ung till ekonom, något jag inte har jobbat med.

Min massageutbildning i Mongoliet och Ulanbaatur är från ”Mongolsk terapi tradition center” och min lärare i massage heter Myagmarsuren Dashnyamm. De samarbetar med ”Yumeiho Center” i Japan där nu läraren och ordföranden heter Ozaki Hisayuki. Här i Sverige har jag gått en 10-månaders friskvårdsmassör-utbildning hos Axelssons i Stockholm.

Min schamanska utbildning började jag 2017 då jag träffade min lärare från ”Gerliin Urguu organisationen” som då var i Sverige. Det är den största schaman organisationen i Mongoliet. Den uråldriga traditionen finns bevarad i Mongoliet som jag nu tar del av och utövar.

Jag utvecklar mig och fördjupar mina kunskaper regelbundet. Gag reser regelbundet till Mongoliet och träffar min schamanska lärare. Vi gör då ceremonier tillsammans med alla från Gerliin Urguu organisationen som jag är medlem i. Jag åker också till schaman-festivalen i Frankrike och träffar schamaner och får inspiration.

Kommentarer inaktiverade.